I will start a new chapter

 
Hej alla mina fina läsare! 
Hoppas att ni mår bra och att 2013 har flutit på bra hitills :) själv har jag legat sjuk sen onsdag förra veckan. Hostar, nyser, fryser och har ont i halsen - trist! Men lite produktiv har jag trots allt varit. Jag har nämligen besämt mig för en stor förändring. en förändring som jag egentligen hade tänkt ha som nyårslöfte nästa år. Men varför vänta?
 
Jag har köpt ett domännamn och lagt en beställning på en hemsida av en vän. 
Muzicmecupcake kommer att vara ett minne blott då jag insett att det är alldeles för krångligt att uttala och stava. Så jag kommer att byta namn till något enklare helt enkelt :) Vad det blir för namn får ni vänta och se.. Hemsidan är som sagt beställd men kommer kanske vara klar om en månad eller så. Tills dess kommer jag inte att uppdatera bloggen med några fler bakverk. 
 
Jag har beställt en massa bakprylar som jag längtar sååå mycket efter att få använda och visa resultaten på hemsidan. Jag sitter dessutom och skriver recept varje kväll nu och förbereder mig för en nystart! 
 
Jag hoppas att vi ses på min hemsida om en månad eller så och jag lovar er... Ni kommer inte att bli besvikna! Såhär peppad har jag aldrig känt mig på att baka :D 
 
 
 
När hemsidan är klar återkommer jag med en länk ! 
Kramis
 
 
Weheartit.com


Polkagrismousse

 
 
 
 
  1. Häll grädden i en kastrull och värm på låg värme
  2. Krossa polkagrisarna (slå t.ex. med en brödkavel på påsen)
  3. Häll polkakrosset i grädden och rör om tills alla polkagrisar har smält
  4. Häll över i en bunke och ställ i kyl över natten
  5. Vispa upp och lägg moussen i en spritspåse, spritsa t.ex. ner i små engångsglas
  6. Dekorera med lite polkakross


Copyright © Muzicmecupcake | Designed by Plumeria