Polkagrismousse
- Häll grädden i en kastrull och värm på låg värme
- Krossa polkagrisarna (slå t.ex. med en brödkavel på påsen)
- Häll polkakrosset i grädden och rör om tills alla polkagrisar har smält
- Häll över i en bunke och ställ i kyl över natten
- Vispa upp och lägg moussen i en spritspåse, spritsa t.ex. ner i små engångsglas
- Dekorera med lite polkakross
JÄTTE fin blogg! kram cissi
Åh, det där ser farligt gott ut <3
Åh låter smarrigt :-)
Sv: Tack :) Allt bra?
Hej! I det här inlägget har jag lagt ut mina bästa bilder från året:http://mariapalm.blogg.se/2012/december/mina-bilder-2012.html#comment och nu undrar jag vilken du tycker är bäst och finast? Det skulle betyda så sjukt mycket om du svarade på den frågan! :)
sv: Tack gulle!
Ååååh det ser gott ut :) Hur ska jag kunna hålla mitt nyårslöfte med alla godsaker i bloggarna överallt? ^^
svar: härligt, det är bara bra med mig!
Haft en bra dag? :)
Ser gott ut :)
Kan man byta ut polkagrisarna mot andra hårda karameller?:)
Vad enkelt! Låter gott också :)
åh vad gott!
älskar dina bakverk :)
Det ser gott ut och vilka fina bilder du tar.
Hoppas allt är bra annars :)
Åh de där lät smarrigt :)
Tänkte säga "men det låter ju t.o.m LCHF". Fast kom på polkagrisarna, heh ;)
sv; Ja du är ju otroligt duktig!
Å så gott! :) Älskar polkagrisar!