PepparkaksCheesecake
-
Krossa pepparkakorna & lägg i en form med löstagbar botten
-
Vispa grädden & vaniljsockret, ställ åt sidan
-
Separera äggen & vispa äggulorna med sockret & philadelphiaosten, ställ åt sidan
-
Vispa äggvitorna till ett hårt skum
-
Blanda nu ihop alla smeterna försiktigt, häll i formen och ställ i frys över natten
-
Dekorera med till exempel marsipantomtar, lingon eller pepparkakor
Hej! Missa inte vår årets blogg tävling där vinnaren får en fet länk. Vinnare dras på söndag, kommentera om du är med
Vilken fin blogg du har!
sv: det var jättegott faktiskt! pepparkakscheesecake låter ju inte helt dumt heller :)
Mums! :)
gud vad gott:D
Åh vad fin! :-)
Såg gott ut!
Fast jag föredrar nog ändå vanlig cheesecake.. Äter inte pepparkakor :(
Så fin cheessecake, jag har inte smakat pepparkakssmak men det låter hur gott som helst! :)
sv: hihi, nej.. tyvärr vann ingen av oss någonting på lotten! Spelade du bingolotto? :D hehe
Låter riktigt gott,älskar den frysta varianten så den måste ja nog testa nästa år för missade den här totalt.
Vad fint med pepparkakor på! Önskar jag var lika duktig som dig på att baka... ;)
åhh älskar pepparkakor så det här hade jag tyckt om!