Polkapraliner


- Krossa polkagrisarna till små bitar (men inte pulver). Jag slog på påsen med en brödkavel.
- Värm rapsoljan i en kastrull och smält försiktigt chokladen i den.
- Häll upp i formar och fördela lite polkagriskross i varje pralin.
- Ställ att svalna i kyl och tryck försiktigt ut dem ur formen
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa
Det lät gott det, var kan man hitta formar?
Postat av: mikaela
Fin blogg du har! Åhh, polkagrisar och choklad, mumms <3
Postat av: Sanna
Vilka superfina chokladpraliner! Det låter gott med polkasmak :)
Postat av: felicia
gud vad gott!
Postat av: Jenny
Åh va roligt att det kom ett recept igen :D
Postat av: beata
det verkar underbart gott! vart har du köpt dina pralinformar?
Postat av: Johanna
oh vad gott!
Postat av: Johanna
Verkligen inte :)
Postat av: JUNITJEJ
Mums! Det verkar vara väldigt gott!