HallonCupcakes med Päronfrosting
- Muffins:
- Sätt ugnen på 175 grader
- Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt
- Smält smör, häll i mjölk och blanda sedan med äggsmeten
- Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten
- Fyll formarna till 2/3 med smet, varva med hallon
- (Om du använder frysta hallon, vänd dem först i lite potatismjöl)
- Grädda i mitten av ugnen cirka 15-20 minuter, låt svalna
- Frosting:
- Vispa grädde & bakpulver hårt
- Blanda philadelphiaosten med florsocker i en annan bunke
- Blanda ihop allting och tillsätt essens och karamellfärg till önskad smak/färg
Sv: För all del ^^
Hallon och päron låter som en spännande och god kombination! Jag älskar hur du matchat muffinsformarna med strösslet och sugrören - så läckert! :)
OJOJ så gott!
Nu följer jag dig :) vart 79 :)
Åh du kan få lära mig att göra toppingen sådär fint. Jag misslyckas alltid men just den :(
härligt följer dig också, kanske sa de? haha :D
Den ser super god ut! Låter himla fräscht med päron och hallon.
Ha en fin kväll!
Päronfrosting låter helt ljuvligt!
Fin blogg du har:-)
Ad goda den ser ut!!
aah, va gott det ser ut!
Ser hur gott som helst ut!
Måste bara säga att din blogg-design är jättefin :)
Dom ser jättegoda ut! Vilken underbar blogg du har!
Det där lät gaaalet gott!
Oh det där lät spännande! :)
SV: Ja visst är dom fina :)
Som vanligt när man besöker dig blir man helt otroligt baksugen! Så fina bilder och vackra bakverk.
vad gott och så sött! haha
Åh vad gott med päronfrosting! :)