RabarberCupcakes med fläderfrosting
- Muffins:
- Vispa smör och socker poröst
- Tillsätt äggen, ett i taget
- Rör sedan ner mjöl, bakpulver och mjölk
- Lägg några rabarberbitar i botten på varje form och klicka över smeten
- Grädda i mitten av ugnen, 175 grader i ca 15-20 min
- Frosting:
- Blanda smör och florsocker, vispa tills det har blivit mjuk och fluffigt
- Tillsätt flädersaften och vispa lite till
- Dela ev. upp frostingen i 2 skålar, färga den ena grön med lite hushållsfärg. Tryck ut frostingen (med en sked) på varsin sida inuti påsen och spritsa ut!
Oh så söta de blev =) Visst är det gott med fläder och rabarber ihop ;)
Jag måste lära mig ta lika fina bilder som du gör, ser så gott ut med fläderblomman där i bakgrunden!
Det ser jättegott ut, va' duktig du är! Dessutom är bilderna fina, roligt att se. :)
(Sent) Svar: Jadå, min midsommar var trevlig.
Kram
Snyggt och säkert helt ljuvligt gott!
Åh, vilken härlig färg!
fasen va fina och goda dom såg ut!!! :-D
De ser grymt goda ut! :D
Vilka superläckra muffins! Verkar som en spännande smak-kombo.... Underbar bild med det sommargröna :)
Vad underbart gott det låter. härlig kombo!
Hur får du färgen på frostingen att dela på sig och bli så vacker? Lägger du bara i dom två färgerna på varsin sida i spritspåsen? :)
Har du testat att göra flädersaft någon gång? Är sugen på att göra det själv och undrar om du vet något bra recept? Det finns ju olika varianter. Dina muffins är fina som alltid!
Vilka snygga cupcakes! Hur blev de gröna är de saften?
Spännande!
Mums, fläder och rabarber låter som en smarrig kombination! Och väldigt söta var dem :)
De här måste jag testa att göra, gjorde de därchoklad med After eight idag, jag hittade ingen päronessens utan tog pepparmint men det blev toppen, tack för receptet!! Kram
kanonfina =)
allt bra med dig?
ser och låter underbart gott ut! frostingen verkar så enkel! måste prova =)