Kladdmuffins med Tobleronefrosting
- Muffins:
-
Smält smöret och häll i sirap
-
Rör ihop ägg och socker försiktigt & lite snabbt - det ska inte bli fluffigt
-
Häll smörblandningen i äggsmeten och rör om
-
Blanda vaniljpulver, bakpulver, mjöl, kakao och salt i en skål, rör sedan ner i smeten
-
Smält chokladen över vattenbad och häll sedan i smeten - rör om
-
Fyll formarna till 2/3, grädda 175 grader i cirka 15 minuter
-
Låt svalna
- Frosting:
-
Häll grädde i en kastrull och värm på svag värme
-
Tillsätt Toblerone
-
Det får inte koka eftersom frostingen då kan skära sig !!
-
Häll i en skål och förvara i kyl över natten (eller minst 6 timmar)
-
Vispa upp dagen efter
Postat av: Min mat,bak och hälsoblogg
Toblerone som är så gott!! Kladdkaks muffins är oxå gott
Postat av: K O K O S
sv: Det kan jag tänka mig!
Postat av: Eija
Ser verkligen underbart goda ut! Toblerone i frostingen låter som en tiopoängare :)
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen
Mums så gott, dessa och kinderäggmuffinsarna ser ju otroligt smarriga ut :D
Postat av: andreas
trodde inte godis äggen fanns kvar. taaaack. underbart
Postat av: Jessica
Åh ser ju extremt gott ut!
Postat av: amanda
hur tycker du att mitt rum vart? :D
Postat av: Helena
Yummie! Vilken supergott recept på cupcakes. Det måstejag testa någon dag. Bäst att spara receptet direkt:)