Kokospannacotta med Ananasgelé

 
 
Pannacotta är en av mina absoluta favoritdesserter. Det är enkelt att göra och går att variera i oändlighet.
Idag blev det en variant med kokos och ananas!
 
Ingredienser:
3 st gelatinblad
2 dl vispgrädde
3 dl kokosgrädde (det vita, tjocka i burken)
0,5 dl strösocker
 
Ananasgelé:
2 st gelatinblad
2,5 dl ananasjuice (utspädd, smaka dig fram)
 
  1. Lägg gelatinbladen i vatten, se till att trycka ner dem ordentligt
  2. Koka upp vispgrädde, kokosmjölk och strösocker i en kastrull
  3. Ta upp gelatinbladen från vattnet och krama ur dem
  4. När grädden börjar koka, tar du bort kastrullen från plattan och rör ner gelatinbladen
  5. Häll smeten i portionsglas, låt svalna lite och ställ i kylen minst 4 timmar
  6. Ananasgelé: Lägg gelatinbladen i vatten.
  7. Häll ananasjuicen i en kastrull och värm på medelvärme.
  8. Rör ner gelatinbladen och häll över den stelnade pannacottan.
  9. Låt stå i kyl minst 2-3 timmar.
  10. Dekorera med ananasbitar!
 


Postat av: Jenny

Wow det ser gott ut!

Svar: Tack! :)
Lisa Johansson

2013-10-26 @ 20:29:13
URL: http://somethinglikeu.blogg.se
Postat av: Bland bakverk och kastruller

Jag som älskar pannacotta. Den här sparas låter gott med kokos och ananas i!!

Svar: Ja jag älskar den kombon så tyckte det blev väldigt gott! Hoppas att du tycker det med :)
Lisa Johansson

2013-11-12 @ 18:23:32
URL: http://www.peachloveinfood.blogspot.com




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig.
Copyright © Muzicmecupcake | Designed by Plumeria