Konsten att vispa grädde
- Vispa grädden långsamt eftersom den då blir fluffigare & mer stabil eftersom du får in mer luft
- Kyl skålen en stund innan du häller i grädden och börjar vispa - då går det fortare!
- Låt grädden stå i kyl minst 12 timmar innan du vispar den - åter igen, ju kallare desto bättre!
- Använd en grädde med minst 30% fetthalt, en mager grädde blir inte lika stabil
hej! nu är jag tillbaka efter en veckas semester - samt bloggen!
allt bra med dig? :)
Ah, där lärde jag mig något! Tack för lektionen :D
har du beställt från tårtdecor någon gång? funkar det bra och så?
Ja grädde är alltid lite krångligt att jobba med tycker jag, bakpulver i är en väldigt smart lösning!
Verkligen ett tipstrix värt att prova :)
Aha! Bra tips :0)
Kikar in via Madeleine... måste ju bara säga att grädde som inte innehåller 40% är processad och canserframkallande ämnen är tillsatta... trisst men sant... Fin blogg med mycket bra tips!!